Unique Beverage System

Om oss – din juicegrossist

Unique Beverage System Sverige AB är en juicegrossist som marknadsför juicesystem på den svenska Horeca marknaden men har ägarmässiga band till Horeca marknaden i både Finland och Norge där man har en dominerande ställning. Bolaget är ett familjeföretag vars ägare tidigare varit marknadsledare i ett liknande företag. Bolaget bildades i mitten av 2018.

Affärsidén är att placera den maskinella utrustningen på hotell, restaurang och café för att sedan via egen distribution eller via juicegrossist förse marknaden med olika juiceprodukter i bag in box förpackningar.

Maskinerna placeras i de flesta fall på egen bekostnad hos kund i samband med utbildning av berörd personal. Den eventuella tekniska servicen utförs av Unique Beverage AB utan kostnad för slutkund. Vår ambition är att felanmälan som gjorts före kl. 11.00 skall åtgärdas före nästa frukost. Unique Beverage AB har service på 10 olika platser över hela landet och är därmed rikstäckande.

På grund av de stora nordiska inköpen, Sverige Norge Finland, kan vi alltid erbjuda mycket attraktiva priser.

I sortimentet ingår bland annat världens största varumärke Tropicana NFC, och dessutom juicesystem från koncentrat och många ekologiska produkter. Företaget är godkänd leverantör till bland annat Nores. Bolaget är dessutom godkänt av Kiwa.

Företaget har på 1 år tagit marknadsandelar på över 10 miljoner.

Välkomna till Unique Beverage System AB där kvaliteten är högre än priset!