Unique Beverage System

 

Varför är juice viktigt för hotell?

Förutom läge, pris och en skön säng är det två kanske oväntade saker som dyker upp när personer värderar sina hotellvistelser – gott kaffe och god juice!

Hur kan det då komma sig att juicen är så viktig? Jo, många väljer hotell efter vilken typ av frukost hotellet erbjuder. Frukosten är generellt en av de största konkurrensfördelarna för de flesta hotell eftersom mycket annat är lika. Vi människor kan tydligen inte leva utan vårt kaffe och vår frukost med juice. Och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter på nätet. Flera undersökningar visar att personer gärna betygsätter hotellvistelser för att de vill dela med sig av en positiv upplevelse.

Recensioner har blivit allt viktigare för att hotellen ska få bokningar. Enligt en studie utförd av Ipsos MORI på beställning av TripAdvisor i juli 2019 läser vi i genomsnitt nio recensioner innan vi bokar ett hotell.

Över hälften av de 23 000 personer som svarade på undersökningen säger att de aldrig skulle boka ett hotell som inte har några recensioner och över 80% svarade att de alltid, eller ofta, läser recensioner innan de bokar och att de väljer ett hotell med högre betyg om hotellen är likvärdiga. Enligt en mindre undersökning utförd av Visma Advantage svarade de tillfrågade att de väljer hotell efter följande prioriteringar:

  1. Bra läge
  2. Pris
  3. Frukostens kvalitet
  4. Skön säng
  5. Service
  6. Städning
  7. Gratis WiFi
  8. Tillgång till gym och spa

 

Många undersökningar bekräftar att just frukosten är en viktig faktor vid val av hotell och blir därför också en viktig faktor för att få bra recensioner. Att flytta hotellet till ett annat läge är förstås mycket knepigare än att erbjuda gästerna en riktigt bra start på dagen. Med god juice!

Så snåla inte på juicen om du vill ha nöjda gäster, höga betyg och många bokningar!

Kontakt

Kontakta oss för mer information och pris på juice till er hotellfrukost. Hos oss är kvaliteten högre än priset och vi levererar inom två dagar om du beställer före kl 12.00.